top of page

Bruschetta al pomodoro

ree

Welkom terug bij ViJo Olio, waar we je meenemen op een culinaire ontdekkingsreis vol smaak en verfijning. Vandaag willen we je laten kennismaken met een Italiaanse klassieker die keer op keer de harten van fijnproevers verovert: Bruschetta met ViJo Olio Olijfolie.


Ingrediënten:

  • Vers stokbrood

  • ViJo Olio Olijfolie

  • Rijpe tomaten

  • Verse basilicumblaadjes

  • Knoflookteentjes

  • Zeezout

  • Zwarte peper


Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven: Verwarm de oven voor op 200°C en bereid een bakplaat voor met bakpapier.

  2. Snijd het stokbrood: Snijd het stokbrood in plakken van ongeveer 1,5 centimeter dik. Leg de plakken op de bakplaat.

  3. Besprenkel met ViJo Olio: Besprenkel elk plakje stokbrood rijkelijk met ViJo Olio. Deze olijfolie van de hoogste kwaliteit zal een rijke, fruitige smaak toevoegen aan je bruschetta.

  4. Bak het brood: Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak het stokbrood gedurende 5-7 minuten, of tot het goudbruin en knapperig is. Houd het goed in de gaten om te voorkomen dat het verbrandt.

  5. Bereid de topping voor: Snijd de rijpe tomaten in kleine blokjes en hak de verse basilicumblaadjes fijn. Pers de knoflookteentjes uit of hak ze zeer fijn. Meng de tomaten, basilicum en knoflook in een kom en breng op smaak met zeezout en zwarte peper.

  6. Top de bruschetta: Haal het gebakken stokbrood uit de oven en bedek elk plakje royaal met het tomatenmengsel. Zorg ervoor dat elk stukje brood goed bedekt is met de smaakvolle topping.

  7. Serveer en geniet: Schik de bruschetta's op een mooie serveerschaal en serveer ze direct, terwijl ze nog warm zijn. Geniet van de heerlijke combinatie van knapperig brood, sappige tomaten, geurige basilicum en natuurlijk de smaakvolle ViJo Olio Olijfolie.


Met dit recept voor bruschetta met ViJo Olio Olijfolie breng je de smaken van Italië naar je eigen keuken. Dus nodig je vrienden en familie uit, schenk een goed glas wijn in en geniet samen van deze heerlijke en eenvoudige lekkernij.


Buon appetito!

 
 

CONTACT

Scheldeweg 1

3144 ES, Maassluis

123-456-7890

  • Instagram

Stuur ons een bericht voor vragen of reserveringen

Bedankt voor uw aanmelding

2024 copyright - ViJo Olio

bottom of page